UVJETI KORIŠTENJA INTERNET TRGOVINE

basketmania.hr

 1. Kupac se može registrirati na stranicu basketmania.hr. Prilikom registracije od Kupca se traži da unese vlastitu e-mail adresu i lozinku. Kupac ne mora biti registriran kako bi kupovao artikle preko internetske trgovine. 

 2. Basketmania sp. z o.o. sp.k. (u daljnjem tekstu: Prodavač) ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale upotrebom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

 3. Prodavač se obvezuje primjenjivati sve razumne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Kupca usluga i sprečavanje eventualnih zloupotreba.

 4. Prodavač ulaže razumne napore u održavanju informacija na ovim stranicama ažurnim i točnim. Međutim, zbog dinamičnosti tržišta i nepredvidivih situacija moguće su u manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. Prodavač zadržava pravo otkazivanja narudžbe bez dodatnog objašnjena.

 5. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno u ponudi.

 6. Navedene u Internet Trgovini cijene su izražene u bruto iznosima i sadržavaju sve sastojke kao PDV i carine. Cijene ne sadržavaju eventualne troškove isporuke koji su navedeni tijekom izvršenja Narudžbe.

 7. Kupac može odabrati jedan od sljedećih načina plaćanja za naručene Proizvode:

  1. virman ili opća uplatnica na žiro račun Prodavača,

  2. plaćanje putem interneta,

  3. plaćanje pouzećem.

 1. Narudžbe izvršene radnim danom nakon 17 sati, subotom, nedeljom i praznikom, će biti realizirane sljedećeg radnog dana.

 2. Dostava se vrši UPS kurirskom službom. Proizvodi poslani su u trenutku knjiženja 100% novčanih sredstava na računu Prodavača. Ukoliko kupac ja odabrao plaćanje pouzećem, proizvodi odmah su poslani, najkasnije u roku 48 sata od izvršenja Narudžbe od strane kupca (to se odnosi situacije u kojima je proizvod dostupan na skladištu).

 3. Prodavač preporuča provjeru pošiljke u prisutnosti kurira ili poštanskog radnika. Nedostatak provjere pošiljke ne zadržava eventualnu reklamaciju, ipak u slučaju takve verifikacije reklamacijski postupak će biti znatno poboljšan.

 4. Reklamacija treba sadrživati specifikaciju grešaka, datum nastanka kvara i zahtjev Kupca. Kako bi se olakšao postupak reklamacije, Prodavač omogućuje Privitak br. 2 na stranici Internet Trgovine. Reklamiranom Proizvodu treba priložiti Dokaz o kupnji ili njegovu kopiju.

 5. Kupac obvezuje se vratiti reklamirani Proizvod na vlastiti trošak. U slučaju pozitivnog rješavanja reklamacije troškovi isporuke su nadoknađeni.

 6. Reklamacije podnose se na adresu:
  Basketmania sp. z o.o. sp.k.
  ul.Kanałowa 1
  83-200 Starogard Gdański
  info@basketmania.hr

 7. Prodavač obvezuje se razrješavati reklamaciju u roku od 14 dana. Prodavač ima odgovornost iz jamstva, ukoliko greška je utvrđena prije isteka 24 mjeseca od trenutka isporučenja Proizvoda Kupcu. Eventualan povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena.

 8. Korisnik može zatražiti povrat sredstava i jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 14 dana od predaje robe u posjed kupcu bez navođenja razloga. Kupac nema pravo na jednostrani raskid Ugovora:

 • ako mu je usluga u potpunosti ispunjena, a ispunjenje je započelo uz njegov izričit prethodni pristanak te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid Ugovora ako mu usluga bude potpuno ispunjena,

 • ako je predmet Ugovora roba koja je zbog svoje prirode nakon dostave nerazdvojivo pomiješana s drugim stvarima,

 • ako je predmet Ugovora isporuka zapečaćenih audiosnimaka ili videosnimaka, odnosno računalnih programa, koji su otpečaćeni nakon isporuke te nije moguće daljnje korištenje

 1. Obrazac o odustanju od ugovora nalazi se u Privitku br. 1.

 2. Da bi korisnik mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, mora obavijestiti Prodavača o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka.

 3. Internet trgovinu dostupnu na internetnoj adresi www.basketmania.hr vodi tvrtka Basketmania Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością SP.K, ul. Kanałowa 1, 83 – 200 Starogard Gdański, NIP 5922245304, REGON 221175197, telefon: 501 944 143, e-mail: info@basketmania.hr

 

 

 

Komentirajte i podijelite s drugima
Stranica koristi kolačiće (cookies) za realizaciju usluga u skladu s politikom kolačića. Kolačićima možete upravljati u postavkama Vašeg internetskog preglednika.
Zatvori
pixel